Menu

Xprinter XP-S260M

  • ZBRITJE
  • €89,99
  • Çmimi i rregullt €119,99
Shipping calculated at checkout.


 Specifikat

Model
XP-S260M
Shtypje
Metoda e printimit Termike e drejtpërdrejtë 
Gjerësia e letrës 57,5±0,5 mm / 79,5±0,5 mm
Gjerësia e printimit 72 mm / 76 mm / 80 mm / 64 mm / 48 mm / 52 mm
Kapaciteti i kolonës 576 pika/rresht
Shpejtësia e printimit
Maksimumi 260 mm/s.
Ndërfaqja

USB+Serial+Lan

USB+Serial+Lan+Bluetooth

USB+Serial+Lan+WIFI

Hapësira e rreshtave 3,75 mm (e rregullueshme me komanda)

Numri i kolonës

Letër 80 mm: Font A - 42 kolona ose 48 kolona
/ Font B - 56 kolona ose 64 kolona /

, - 21 kolona ose 24 kolona

Madhësia e karakterit

ANK, Fonti A: 1.5×3.0mm(12×24 pika) Fonti B:1.1×2.1mm(9×17 pika) Kinezisht, Kinezishtja tradicionale:3.0×3.0mm(24×24 pika)
Prerës
Auto prerës I pjesshëm 
Karakteri i barkodit

Fleta e karakterit  shtesë
PC347 (Europa Standard), Katakana, PC850 (shumëgjuhësh), PC860 (portugalisht), PC863 (Nordian-Frëngjisht), PC865 (Nordian), Europa Perëndimore, Greqisht, Hebraisht, Evropë Lindore, Iran, WPC1252, PC866 (Cyrillic # 2) 、PC852 (Latinisht2), PC858, IranII, Letonisht, Arabisht, PT151 (1251)
Llojet e barkodit UPC-A/UPC-E/JAN13 (EAN13)/JAN8 (EAN8)/CODE39/ITF/CODABAR/CODE93/CODE128
Barkodi 2D USB+Serial / USB+WiFi / USB+Bluetooth)
Buferi i hyrjes
 128 Kbajt
NV Flash
 256 Kbajt
Fuqia
Përshtatës i energjisë

Hyrja: AC 110V/240V,50~60Hz 

Dalja: DC 24V/2.5A

Hyrja e printerit DC 24V/2.5A
Prodhimi i sirtarit të parave të gatshme DC 24V/1A
Karakteristikat fizike
Pesha 0,97 kg
Dimensionet 180×140×134,1 mm (D×P×H)
Kërkesat mjedisore
Mjedisi i punës Temperatura (0~45℃) lagështia: 10~80% RH
Mjedisi i ruajtjes Temperatura -10 ~ 60 ℃ lagështia: 10 ~ 90% RH
Besueshmëria
Jetë prerëse 1.5 milion shkurtime
Jetëgjatësia e kokës së printerit 150 km
Software
Emulimi
ESC/POS
Shofer

s/JPOS/ OPOS/Linux/Android/Mac

Shërbimet Shërbimi i testimit të Windows dhe Linux
SDK iOS/Android/Windows