Menu

Xerox Phaser 6180Mfp Used

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €159,99
Shipping calculated at checkout.


Specifikat:

Ngjyrat: Bardh e Zi

Shpejtesia: 20ppm me ngjyra, 30ppm bardh e zi

Funksioni: Printim, kopjim, skanim, Fax

Rezolucioni i printimit: 600 x 600 DPI

kapaciteti: 400 flete ne dite me mundesi rritje te kapacitetit deri ne 950  ne dite

60,000 printime ne muaje

Dimenzionet: 460 x 520 x 730 mm

Lidhja:LAN dhe USB