Menu

USB Sound Card 1

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €8,99
Shipping calculated at checkout.


Specifikimet

- Konektori i kompjuterit: USB 2.0 Mashkull

- Lidhës i kufjeve: 3.5 mm femër

Kërkesat e sistemit

* për Windows 10

* për Windows 8.1/8

* për Windows 7

* për Windows Vista

* për Windows XP

* për Mac OS 8.6 ose më lart

Shënim:

1. Ky përshtatës i zërit USB është projektuar për kufjet tuaja të reja me ndërfaqe 3,5 mm. 
Nuk funksionon me kufje me portë të veçantë të kufjeve dhe mikrofonit 3,5 mm.

2. Ndërfaqja USB e ndezur për PS3 nuk ka sinjal audio,
kështu që ky përshtatës audio USB nuk funksionon me për PS3.

Udhëzimet e konfigurimit

Për Windows :

* Klikoni me të djathtën në ikonën e zërit në shiritin e detyrave;

* Zgjidhni pajisjet e riprodhimit ose regjistrimit;

* Rregulloni volumin në kompjuter dhe në aplikacion.

për Mac :

* Shkoni te Preferencat e sistemit > Tingulli > Kufjet USB C-Media > Dalja ose hyrja > Volumi