Menu

Trust Mantis GXT 232

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €31,99
Shipping calculated at checkout.


Përshkrimi i produktit 

Nivelit të lartë të bisedës

Mantis ka një përshtatës USB për audio dixhitale me cilësi të lartë dhe pa shtrembërime. 
Përveç bisedës me shokët e skuadrës, ky mikrofon është krijuar për përdorim të përsosur me Twitch, YouTube ose platformën e zgjedhjes suaj: të gjithë do t'ju dëgjojnë qartë.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

Aplikacion

Shtëpi, Desktop
Lartësia e produktit kryesor (në mm)
150 mm
Gjerësia e produktit kryesor (në mm)
50 mm
Thellësia e produktit kryesor (në mm)
35 mm
Pesha totale
120 g

Veçoritë

Reduktimi i zhurmës
po

Lidhshmëria

Lloji i lidhjes
me tela
Lloji i lidhësit
USB
Kablloja kryesore e gjatësisë së kabllit
150 cm

Audio

Përgjigja e frekuencës
50 Hz - 16000 Hz
Impedanca
32 Ohm
Ndjeshmëria
-38 dB

Mikrofoni

Mikrofoni i tipit sensor
kondensator
Modeli i marrjes
I gjithëdrejtues
Anulimi i jehonës
po

Mali

Lloji i stendës
trekëmbësh

Përputhshmëria

Llojet e pajtueshme të pajisjeve
laptop, pc, konsol lojrash
Konzolat e përputhshme
PS4, PS5
Platformat softuerike të pajtueshme
Windows, Chrome OS, Mac OS

Informacion shtesë

Numri i artikullit
22656
Kodi EAN
8713439226560
Garancia
2 vjet
Përmbajtja e paketës

Mikrofoni

Pop filtri

Qëndrim trekëmbësh

Udhëzues Përdorues

Ngjitëse lojërash

Kërkesat e sistemit

PC ose laptop me port USB

Windows 10, 8, 7