Menu

Trust Kuzo GXT 220

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €21,00
Shipping calculated at checkout.


Freskim

Laptopët fillojnë të kenë një temperaturë më të lartë ndërsa jeni duke luajtur ose duke punuar për një periudhë më të gjatë kohore. 
Performanca mund të ulet kur laptopi nxehet. GXT 220 ofron një ventilator të integruar, i cili e mban laptopin tuaj të freskët dhe rrit efikasitetin dhe jetëgjatësinë e baterisë. 
Ventilatori ftohës i heshtur siguron një fluks ajri ideal për shpërndarje optimale të nxehtësisë.

Lidhje e lehtë

GXT 220 lidhet me laptopin tuaj nëpërmjet një porti USB në pjesën e pasme të mbajtësit të ftohjes. 
Nuk kërkohet instalim: thjesht futni USB-në në laptop dhe ai fillon të funksionojë! 
Mund të luani në laptop kudo që dëshironi, sepse nuk nevojitet prizë. Mbështetja ftohëse është e përputhshme me të gjithë laptopët deri në 17.3”.

Me ndriçim

GXT 220 ofron një ventilator me ndriçim të kuq, i cili siguron një pamje të vërtetë të lojës! GXT 220 nuk është vetëm për sesione të gjata lojrash, por mund të përdoret gjithashtu për punë në biblioteka dhe zyra.

 

SPECIFICATIONS

General

Max. laptop size
17.3 "
Max. weight
5 kg
Max. lift height
4.9 cm
Height of main product (in mm)
49 mm
Width of main product (in mm)
350 mm
Depth of main product (in mm)
293 mm
Total weight
484 g

Features

Special features
RED LED fan color

Characteristics

Number of fans
1
Rotation speed
500 RPM
Bearing type
sleeve

Connectivity

Extra USB port
Cables included
fixed USB cable 50cm

Lighting

Lights
LED colours
Red

Input

Power source
USB

Compatibility

Compatible Device Types
laptop

Extra information

Item number
20159
EAN code
8713439201598
Warranty
2 years
Package contents

Notebook cooling stand

User’s guide

System requirements

USB port (for powering the fan)