Menu

Trust GXT 838 AZOR

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €31,99
Shipping calculated at checkout.


VIDEO E PRODUKTIT

 PLOT NGJYRË

Tastiera dhe mausi GXT 838 Azor funksionojnë me të gjithë kompjuterët dhe laptopët: thjesht futeni dhe filloni lojërat. Vendoseni tastierën në lartësinë e duhur me këmbët e gomës kundër rrëshqitjes dhe jeni gati për të luajtur me ngjyra të plota: tastiera vjen me modalitete të kombinuara ngjyrash LED me ndriçim të rregullueshëm.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 KONTROLLIN

Tastiera ka një plan urbanistik me përmasa të plota, gjë që e bën atë të dizajnuar në mënyrë optimale për hyrje të shpejtë të tastit. Teknologjia e saj kundër fantazmave siguron që ju të mund të luani shpejt dhe saktë: do të qëndroni në kontroll edhe kur shtypni deri në 8 taste njëkohësisht.

LOJË MODALITETI: 

 

Tastiera ka 12 çelësa mediash me akses të drejtpërdrejtë, duke bërë të mundur kontrollin e muzikës tuaj ose ndriçimin e tastierës. Ju madje mund të luani muzikë, të filloni një kërkim ose të ndryshoni faqet drejtpërdrejt me tastet në tastierën tuaj. Ndërprerësi special i modalitetit të lojës siguron që nuk do të ktheheni në desktopin tuaj aksidentalisht kur shtypni tastin e Windows: ai çaktivizohet gjatë sesioneve të lojës.

SHPEJT PËRGJIGJET

Me 6 butonat reagues dhe dizajnin e ndriçuar, do të keni fitoret e lojërave në pëllëmbë të dorës. Zgjidhni shpejtësinë tuaj të preferuar me butonin e zgjedhjes DPI (800-3000 DPI) dhe ngjyrat e vazhdueshme të çiklizmit do t'i japin jetë konfigurimit të lojërave tuaja!

SPECIFIKIMET

Gjeneral

Pesha totale
758 g
Pesha e njësisë kryesore
621 g

Përputhshmëria

Llojet e pajtueshme të pajisjeve
pc, laptop, tastierë lojrash
Konzolat e përputhshme
PS4, Xbox One
Platformat softuerike të pajtueshme
Mac OS, Chrome OS, Windows