Menu

Trust Cobra GTX 408

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €29,00
Shipping calculated at checkout.


VIDEO E PRODUKTIT

NJË PËR TË GJITHA

Pavarësisht nëse jeni lojtar PC apo celular, tingulli i mprehtë i kufjeve të lojrave me shumë platforma GXT 408 Cobra është krijuar për çdo lojtar. 
Njësitë e altoparlantëve shumë të mëdhenj dhe të fuqishëm 10 mm e bëjnë Cobra litarin tuaj të shpëtimit për të gjithë tingujt tuaj të preferuar të platformës së lojrave.


KEY FEATURES

ABOUT THE MIC

These earphones come with a mic boom for in-game chat. Want to listen to music or pick up a phone call while on the road? You can easily switch between game-mode to music-mode by removing the mic boom, the in-line mic will take over without hesitation. Using the inline remote, you can easily navigate through your music and adjust the volume. 

PRO­TEC­TIVE SKIN

You’ll find the Cobra Earphones coiled up in a premium compact hard case. In this way, your earphones are protected on the road when you are not using them.