Menu

Tenda A9 Wireless N300

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €29,99
Shipping calculated at checkout.


Çfarë bën

A9 është një zgjerues universal i rrezes me valë N300, i projektuar posaçërisht për të zgjeruar mbulimin ekzistues WiFi dhe për të përmirësuar fuqinë e sinjalit. 
Me një shtrirje butoni, sinjal LED inteligjent, dizajn për montim në mur dhe pajtueshmëri universale, është e lehtë për përdoruesit të rrisin rrjetet me valë. A9 është një zgjedhje ideale për ju për të eliminuar zonat e vdekura të WiFi dhe për të optimizuar rrjetin tuaj.

Karakteristikat kryesore


  Shpejtësia 300 Mbps 802.11n.
  Sinjali i rritjes së antenave të jashtme 2*3 dBi për të zgjatur mbulimin WiFi deri në 200 ㎡.
  Zgjatja me një buton ndihmon për të zgjatur lehtësisht mbulimin WiFi.
  Zgjedhja LED e fuqisë së sinjalit inteligjent WiFi ndihmon për të zgjedhur lehtësisht vendndodhjen optimale.
• E  përputhshme me ruterat me valë standarde 802.11n të markave kryesore dhe WiFi DSL.