Menu

Tas microsoft kombi wireless desktop 2000

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €49,99
Shipping calculated at checkout.


Rreth këtij artikulli

Mbështetja e pëllëmbës me teksturë me jastëk jep mbështetje të rehatshme ndërsa shkruani.

(AES) 128-Bit 

Përjetoni rehati të përmasave të plota me një lidhje të besueshme me valë.

Tastier për paisje me bazë Windows:

Windows 10 / 8.1 / 8 / RT1 8.1 / RT 8 / Windows 7 dhe Windows Vista, Për PC Macintosh: Mac OS X v10.7x-10.10