Menu

Tas Microsoft kombi Wired Desktop 600

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €29,99
Shipping calculated at checkout.


Kjo tastierë me tela ofron një vlerë të madhe në një desktop elegant

 

 

Ky grup desktopi kombinon një tastierë rezistente ndaj prekjeve dhe miun optik për të ofruar të gjitha veçoritë që ju nevojiten dhe më shumë me cilësinë dhe besueshmërinë e Microsoft. 

Shijoni konfigurimin plug-and-play,

tastet me prekje të qetë me akses të shpejtë te kontrolluara  medias dhe kalkulatori, si dhe një maus të rehatshëm.