Menu

Tas logitech mk120 cored

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €24,99
Shipping calculated at checkout.


THJESHTËSI E BESUESHME

Kryerja e gjërave duhet të jetë e thjeshtë.  Kjo është ajo që e bën MK120 Combo përshtatjen e duhur. Një tastierë dhe maus me përmasa të plota ofrojnë një dizajn të njohur dhe të lehtë për t'u përdorur që funksionon menjëherë. Thjesht futeni këtë kombinim me kabllo përmes USB dhe shkoni.

TASTAJE ME MADHE TË PLOTË

Kjo tastierë me madhësi të plotë me bllok të integruar të numrave e bën futjen e të dhënave, llogaritjet dhe navigimin të lehtë. 

Shiriti i lakuar i hapësirës së bashku me çelësat e lehtë për t'u lexuar ofrojnë një përvojë të rehatshme.