Menu

Samsung CF390 27" Curved Monitor

  • ZBRITJE
  • €199,99
  • Çmimi i rregullt €219,99
Shipping calculated at checkout.


Përvoja kryesisht thellësisht zhytëse

Zbuloni një përvojë të vërtet gjithëpërfshirëse me Monitorin e lakuar Samsung CF390.
Duke u mbështjellë rreth fushës tuaj të shikimit, ekrani 1800R — me rrezen e tij të harkut 1800 mm për lakim më të madh — krijon një fushë më të gjerë shikimi, rrit perceptimin e thellësisë dhe minimizon shpërqendrimet periferike për t'ju tërhequr më thellë në përmbajtjen tuaj. 
Pra, nëse është një film në internet, një shfaqje televizive e preferuar ose një lojë me puls, kurba më e thellë e ekranit të Samsung do t'ju zhytë plotësisht në të gjithë përmbajtjen tuaj multimediale.

Përvoja kryesisht thellësisht zhytëse

Rritja e rehatisë së shikimit

Lakimi më i thellë i ekranit 1800R lejon që sytë tuaj të gjurmojnë pa mundim nëpër ekran, pa pasur nevojë të ndryshoni fokusin. Modaliteti i kursimit të syve zvogëlon emetimet e dritës blu - të cilat stimulojnë retinën më shumë se gjatësitë e tjera të valëve të ngjyrave dhe reduktojnë lodhjen e syve për të ofruar një përvojë më të rehatshme shikimi. 
Për më tepër, teknologjia Flicker Free e Samsung minimizon dridhjet shpërqendruese të ekranit për t'ju lejuar të punoni dhe të luani për një periudhë më të gjatë kohore dhe me rehati më të madhe.

Rritja e rehatisë së shikimit

Cilësi superiore imazhi me teknologjinë e përparuar të ekranit të Samsung

CF390 ka raportin më të mirë të kontrastit 3000:1 në klasë për të siguruar shikueshmëri të qartë në skenat më të errëta dhe më të ndritshme. 
Gjithashtu, teknologjia e ekranit të lakuar të Samsung minimizon rrjedhjen e dritës nga skajet e ekranit për të siguruar të zeza më uniforme në të gjithë zonën e shikimit.

Cilësi superiore imazhi me teknologjinë e përparuar të ekranit të Samsung