Menu

Razer Goliathus Mouse pad 44cm x 35cm

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €6,99
Shipping calculated at checkout.


Specifikat

  • Gërshetim i hollë dhe i tendosur për lëvizje të shpejta të miut
  • Synimi dhe gjurmimi i saktë me pixel
  • Optimizuar për të gjitha ndjeshmëritë dhe sensorët e miut
  • Dizajn shumë i lëvizshëm i bazuar në pëlhurë
  • Kornizë e qepur kundër fërkimit
  • Baza e gomës kundër rrëshqitjes
  • Madhesia 44 CM X 35 CM