Menu

Logitech - H110 STEREO

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €18,99
Shipping calculated at checkout.


Përshkrimi i produktit

  • Punon me Windows 
  • Kartë zanore me porte për hyrje dhe dalje audio për mikrofonin 3,5 mm
  • Ndjeshmëria: -58 dBV/µBar, -38 dBV/Pa +/- 4 dB
  • Përgjigja e frekuencës: kufje: 20 Hz – 20,000 Hz Mikrofoni: 100 Hz – 16,000 Hz
  • Lidhës 3,5 mm me kordon të mbrojtur