Menu

Logilink USB C Mini Docking Hub

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €10,99
Shipping calculated at checkout.


 Përshkrimi i produktit

  • Lidh deri në 8 pajisje me një laptop përmes një kablloje të vetme USB-C
  • Zgjerim 8-në-1: 1x portë furnizimi me energji USB-C, 3x port USB-A 3.0, 1x SD/microSD/M2/MS/ Lexuesit e kartave CF
  • Shpejtësi të shpejta të transferimit të të dhënave deri në 5 Gbit/s
  • Shoqërues i përsosur në lëvizje
  • Funksionon me të gjitha sistemet kryesore operative: Windows dhe Mac OS
  • Plug-and-play - nuk nevojitet instalim i shoferit
  • Dizajn kompakt
  • Kablli USB-C i përfshirë