Menu

Lenovo ThinkStation P510

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €589,99
Shipping calculated at checkout.


Përshkrimi i produktit

  • CPU: Xeon E5-1620v4 3.50GHZ
  • RAM: 32 GB
  • Memory: 512 GB SSD+ 1000GB HDD
  • GPU: NVIDIA QUADRO M2000
  • Used: Grada A

informacione shtes

lenovo P510 pjesa e përparme e sistemitStacioni i punës Lenovo ThinkStation P510 është shumë i ngjashëm me gjeneratën e mëparshme Lenovo P500 , megjithatë, ndryshimi i madh është mbështetja për procesorët Intel Xeon E5 v4. 
Ky stacion pune gjithashtu mbështet disa karta grafike më shumë se versioni i mëparshëm dhe ofron zgjerim të shkëlqyeshëm—në fakt, është një sistem çuditërisht i fuqishëm! Është ISV (Shitësi i Pavarur i Softuerit) i certifikuar për të punuar me softuer standard të industrisë në një sërë fushash dhe përmban zëvendësim dhe përmirësim pa mjete me pika prekjeje të kuqe në të gjithë shasinë për të treguar komponentët e lëvizshëm.

Certifikimi ISV

ISV është një akronim për Shitësit e Pavarur të Softuerit. Certifikimi siguron që aplikacionet e shitësve të pavarur të softuerit janë testuar. Siguron performancë të besueshme dhe të qëndrueshme me softuerin, harduerin, aksesorët e miratuar dhe sistemet operative. Shitësit e pavarur të softuerit krijojnë aplikacione softuerike të dizajnuara për industri të veçanta. Industri si inxhinieria, financa, gjeologjia dhe media për të përmendur disa. Disa nga prodhuesit e softuerëve të përfshirë në certifikim janë Adobe, Autodesk, Geomagic dhe Mathworks.

Performanca

Detajet e sloteve të memories së stacionit të punës lenovo p510

Kujtesa

Sistemi përmban dy banka me katër slota memorie për gjithsej tetë lojëra elektronike. Ai mbështet modulet e memories DDR4 të pabuferuara (UDIMM) dhe të regjistruara (RDIMM). Duke përdorur modulet RDIMM, stacioni i punës do të mbështesë deri në 256 GB memorie me shpejtësi transferimi deri në 2400 MHz.

Magazinimi

Ruajtja në këtë sistem është me të vërtetë mjaft mbresëlënëse. Tabaka Flex në çdo hapësirë ​​të brendshme të ruajtjes mund të mbështesë një makinë 3,5 inç (LFF), një makinë 2,5 inç (SFF) ose një nga secili. Dy fole Flex të montuara përpara mund të konvertohen për të mbështetur një makinë të vetme LFF ose SFF. Kjo e çon numrin total të mbështetjes konvencionale të diskut në dhjetë. Sigurisht që ju keni gjithashtu mundësinë e instalimit të një pajisje ruajtëse M.2 në një nga gjashtë slotat PCie 3.0 ose në folenë Flex Adapter.

Zgjerimi

Veçoritë "Flex" në Lenovo P510 ThinkStation mundësojnë më shumë funksionalitet duke ruajtur foletë PCIe për përdorime të tjera. Kartat grafike Nvidia të mbështetura mbulojnë një spektër të gjerë.
Gjithsej janë gjashtë lojëra elektronike PCIe 3.0 me dy slota x16 të dedikuara për grafikë. Mund të instalohen maksimumi dy karta grafike dhe mund të mbështesin deri në tetë monitorë. Slotet e tjera PCie mund të përdoren për një sërë gjërash. Këto përfshijnë kontrollorët HD/RAID, NIC, Thunderbolt, Firewire, WiFi dhe kartat e ruajtjes të përmendura më sipër M.2 PCIe.

Menaxhimi

Lenovo ka aplikacione për të monitoruar dhe optimizuar performancën e sistemit tuaj. Përveç veçorive të menaxhimit të ofruara nga OS, Lenovo Solution Center vjen i ngarkuar paraprakisht në stacionet e punës të serisë P dhe ofron sinjalizime për gabimet e sistemit ose dështimet e harduerit. Tuneri i performancës së Lenovo ju ndihmon të përfitoni sa më shumë nga softueri juaj i certifikuar ISV. Ndihmon për të rregulluar mirë harduerin dhe softuerin për të maksimizuar fuqinë dhe burimet si për aplikacionet e vetme ashtu edhe për ato me shumë fije.

Përmbledhje

Fleksibiliteti është emri i lojës me stacionin e punës Lenovo ThinkStation P510. Ky sistem është i ngarkuar me komponentë dhe potencial për një zgjerim të madh, dhe ka mjaft kapacitet të pajisjes së jashtme falë 12 portave USB.