Menu

Lenovo Legion Mouse Pad XL

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €14,00
Shipping calculated at checkout.


Detajet kryesore

  • Baza e gomës rezistente ndaj rrëshqitjes siguron stabilitet gjatë rrëshqitjes 

  • Pëlhura me mikrofibër me densitet të lartë në sipërfaqen e sipërme është e papërshkueshme nga uji dhe e qëndrueshme

  • Dizajni i skajit të mbyllur me gërsheta për qëndrueshmëri dhe saktësi

  • Dizajn i veçantë i paketimit rrotullues për ruajtje të lehtë

  • Madhësia: L*P*H: 900 * 300 * 3 mm (31,5* 11,8 * 0,12 inç)

  • Dizajni elegant dhe minimalist me logon e re Legion përputhet me pajisjet e tjera të serisë Legion