Menu

Lenovo Legion H300 Stereo Gaming Headset

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €59,00
Shipping calculated at checkout.


 Detajet kryesore

  • Dëgjoni çdo detaj me drejtuesit 50 mm

  • Audio i akorduar për përsosmëri.

  • Mikrofoni pasiv i anulimit të zhurmës për lojtarët

  • Kontroll audio në linjë me çelësin e volumit dhe butonin e heshtjes së mikrofonit

  • Shirit i qëndrueshëm me pezullim i krijuar për rehati të qëndrueshme

  • Jastëkë të butë me lëkurë PU për lojëra të qëndrueshme

  • Kabllo 1,8 m gërshetë me lidhje të vetme 3,5 mm (përfshirë ndarjen Y.)

  • Të gjitha pajisjet e mbështetura (PC, Mobile, Xbox, PS4, Nintendo Switch)

Veçoritë