Menu

Lenovo 100 Stereo Analog Headset

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €26,99
Shipping calculated at checkout.


Përshkrimi

Kufjet për zyrë janë një pjesë kyçe e ditës të punës. 
Thirrjet VOIP po zëvendësojnë shpejt shërbimet tradicionale telefonike dhe po kursejnë kompanitë në kosto të mëdha të telekomunikimit. 
Kufjet analoge stereo Lenovo Essential janë krijuar për VOIP, ofron një bum mikrofon me rrotullim të lehtë, pjesë të rehatshme të veshit dhe lidh dhe luaj me shumicën e kompjuterëve Lenovo.
• Kufje analoge stereo Lenovo 100