Menu

LEGITECH M170 / WIRELESS MOUSE

  • Zbritje
  • Regular price €11,99
Shipping calculated at checkout.


WIRELESS MOUSE
Interface: USB
Perfekt për përdorim me kompjuterë dhe laptopë Mac ose Windows
Teknologjia e avancuar me valë 2.4 GHz
Funksionon edhe në largesi 10 meter apo 33ft