Menu

Jabra Evolve 40 Headset

 • ZBRITJE
 • Çmimi i rregullt €98,99
Shipping calculated at checkout.


Përshkrimi i produktit

Foleja 3.5 mm për lidhje më të mirë

Foleja 3,5 mm ju lejon të lidheni me pajisjen tuaj personale - si smartphone ose tablet - për të punuar ose dëgjuar muzikë kudo që të jeni.

Dritë e zënë

Drita e zënë ndizet automatikisht gjatë një telefonate për t'i bërë të ditur të tjerëve se personi është i zënë. 
Përdoruesit mund ta aktivizojnë gjithashtu manualisht për të sinjalizuar se nuk duan të shqetësohen.

Anulimi pasiv i zhurmës

Thjesht vishni kufjet për të eliminuar zhurmën me frekuencë të lartë, si zërat e njerëzve - e gjitha kjo falë jastëkëve të veshit të projektuar posaçërisht. 
Ne e quajmë këtë "anulim pasiv të zhurmës".

Punon me telefonin ose platformën tuaj.

Kufjet dhe altoparlantët tanë punojnë jashtë kutisë me mbi 10,000 telefona tradicionalë tavoline. 
Ata janë të sigurt për të ardhmen dhe të përputhshëm me të gjithë klientët e telefonave të butë dhe ueb, nga Microsoft Teams te Mitel.

Sigurimi i stafit tuaj me pajisje të optimizuara dhe të besuara që funksionojnë pa probleme me platformën tuaj UC është çelësi për produktivitetin, cilësinë e audios dhe për të pasur më pak probleme IT. 
Jabra ka testuar pajisje me një listë të gjatë platformash dhe ofron variante të certifikuara 
nga Microsoft Teams nga gamën tonë të gjerë të kufjeve dhe altoparlantëve.

Punon me platformën tuaj

SPECIFIKAT

 • Gjerësia e brezit të kufjeve
  brez i gjerë
 • Gjerësia e brezit të altoparlantit Modaliteti i muzikës
  HiFi
 • Gjerësia e brezit të altoparlantit Modaliteti i të folurit
  brez i gjerë
 • Gjerësia e brezit të mikrofonit
  brez i gjerë
 • Miratime rregullatore: CE, FCC, KCC, RCM, UL, Certifikimet industriale: Microsoft Teams, Zoom, Avaya, Cisco, Alcatel Lucent dhe Astra
 • Furnizimi me energji AC
  Furnizimi me energji USB nga PC
 • Lidhja (mini fole, USB, etj)
  USB 2.0/3.0, fole 3.5 mm
 • Gjatësia e kordonit
  Kabllo kontrolli: 95cm, kabllo HS: 120cm
 • Furnizimi me energji AC
  Furnizimi me energji USB nga PC
 • Lidhja (mini fole, USB, etj)
  USB 2.0/3.0, fole 3.5 mm
 • Gjatësia e kordonit
  Kabllo kontrolli: 95cm, kabllo HS: 120cm