Menu

IQ Touch Screen LE065MD

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €1.599,99
Shipping calculated at checkout.


Përshkrimi i produktit

Ekrani interaktiv IQTouch K

Ekrani me prekje iq le065md. Përveç metodës së heqjes së njollave, kujdesi dhe mirëmbajtja e zakonshme janë gjithashtu shumë të rëndësishme:
Ekrani interaktiv me prekje IQTouch K përmban prekje me 20 pika dhe sistem të dyfishtë - 
Sistemi Android 8.0 dhe sistemi opsional OPS Windows 10Pro. 
Rezolucioni i tij 4K UHD lehtëson prezantimet dhe bashkëpunimin. Me softuerin opsional të transmetimit me shumë ekrane, IQClass 6.0 dhe softuerin IQClass Plus pa instalim,
Seria IQTouch K mund të ndihmojë në krijimin e një atmosfere mësimore ndërvepruese dhe bashkëpunuese në klasë.

Le të shohim Ekranin Interaktiv të IQTouch KEkran 4K UHD

4K UHD mahnitëse mund të shfaqë një imazh të pastër cristali në
ekran.

20 pika prekjeje

Mundësoni një atmosferë mësimore ndërvepruese dhe bashkëpunuese
në klasë.

I integruar në pikën e qasjes Wifi dhe
Softuer opsional të transmetimit me shumë ekrane

Mbështetje për transmetimin e pajisjeve tuaja në ekran me valë
dhe pajisjet tuaja mund ta kontrollojnë ekranin me valë.


Softuer i integruar i tabelave të bardha i lehtë për t'u përdorur

Softueri i integruar i tabelës së bardhë nën sistemin Android ju lejon të bëni
dy mësime të veçanta në ekran dhe tre mësime të veçanta në ekran.

Shënim i të gjithë kanaleve

Aktivizo shënimin nën sistemin Android dhe sistemin
Windows.

Kyçja e ndezjes/fikjes dhe kyçja e ekranit mund
të vendosen përkatësisht me një fjalëkalim

Mbështetje për kyçjen e ekranit dhe butonin e ndezjes/fikjes së kyçjes për
të shmangur mosfunksionimin e studentit dhe sigurimin e privatësisë.