Menu

HyperX cloud 2

  • ZBRITJE
  • €99,99
  • Çmimi i rregullt €129,99
Shipping calculated at checkout.


Përshkrimi i produktit

Shijoni cilësinë supreme të zërit duke vrarë të keqen dhe duke shpëtuar planetin më lojen tuaja të preferuara. 
Kontrolli i audios dhe zërit.
kufjet e lojërave HyperX Cloud II garantojnë që të mos humbisni asnjë zë në fushën e lojës.
Kjo kufje është krijuar për t'iu përshtatur kokës tuaj, në mënyrë që të mund të përqendroheni në planin e betejës dhe përmban një mikrofon të shkëputshëm.
Me lidhje USB.