Menu

HP LaserJet Pro MFP M428fdn

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €419,99
Shipping calculated at checkout.


Përshkrim i produktit

Ky HP LaserJet Pro MFP M428fdn është krijuar për t'ju lejuar të përqendroni kohën tuaj atje ku është më efektive, duke ju ndihmuar të rritni biznesin tuaj dhe të qëndroni përpara konkurrencës

Lloji i printimit: Bardh e zi

Rezolucioni deri në 4800 x 600 dpi (pika për inç) në të zezë

Rezolucioni i lartë lejon prodhimin e cilësisë dhe detajeve të jashtëzakonshme në dokumente.

Ekran me prekje 2,7" CGD (Ekran grafik me ngjyra).

Përdorni ekranin me prekje për të printuar, ruajtur skedarë dhe për të hyrë në aplikacionet e biznesit direkt nga printeri juaj.

Tre porte USB për lidhje të thjeshtë

Portat USB 2.0 me shpejtësi të lartë ofrojnë një lidhje standarde me kompjuterin tuaj ose një mënyrë të thjeshtë për t'u lidhur dhe printuar nga një disk USB, kamera ose pajisje të tjera.