Menu

HP Laserjet Pro MFP M28w

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €159,99
Shipping calculated at checkout.


Përshkrimi i produktit
  • Lloji i produktit: Printer lazer shumë funksional B&W
  • Funksionet: Printer, skaner dhe fotokopjues
  • Lloji i printimit: Bardh e zi
  • Teknologjia e printimit: Laser
  • Shpejtësia e printimit: Deri në 18 ppm
  • Lidhshmëria: Porta USB 2.0 me shpejtësi të lartë; Wi-Fi i integruar 802.11b/g/n