Menu

HP Laserjet PRO M130fn

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €219,99
Shipping calculated at checkout.


PËRSHKRIM I PRODUKTIT
  • Lloji i produktit: HP Laserjet PRO M130fn
  • Teknologjia e printimit: Laser
  • Lloji i printimit: Bardh dhe Zi
  • Formati: A4
  • Funksionet: Printim, Skanim, Kopjo dhe Faks, ADF
  • Shpejtësia e printimit: deri në 23 ppm (e zezë)
  • Lidhshmëria: USB, Ethernet, porta e linjës telefonike (hyrë/jashtë)