Menu

HP LaserJet MFP M438n

 • ZBRITJE
 • Çmimi i rregullt €489,99
Shipping calculated at checkout.


Përshkrimi i produktit
 • Ngjyra e printimit
 • Bardh e Zi
 • Teknologjia e printimit
 •  Laser
 • Përdorimi
 • Për në zyrë
 • Veçoritë
 •  Kopjimi dhe skanimi, fishekë me ngjyra të ndara
 • Lidhje
 •  USB, LAN
 • Funksioni
 • Veçoritë
 • Kopjimi dhe skanimi, fishekë me ngjyra të ndara
 • Lidhje
 • Lidhje
 •  USB, LAN
 • Madhësitë e letrës së mbështetur
 • Madhësitë standarde të letrës
 •  A3, A4, A5, A6