Menu

HP headset 400 pavilion gaming

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €39,00
Shipping calculated at checkout.


Përshkrimi i produktit

Ngrijeni lojën dhe argëtimin tuaj në një nivel më të lartë me tingull stereo me cilësi të lartë dhe një ndërtim të hijshëm dhe të veçantë.
Projektuar për të përforcuar lojërat, muzikën dhe filmat tuaj—përgatituni për një përvojë gjithëpërfshirëse audio.
Nga lojërat te muzika dhe filmat, tingulli stereo me cilësi të lartë jep basin e thellë dhe lartësitë e qarta që po kërkoni.

Specifikimet teknike

Dimensionet (W x D x H) 22,5 x 20 x 8,5 cm
Dimensionet e paketës (W x D x H) 22,2 x 40 x 9,9 cm
Pesha 0,28 kg
Pesha e paketës 0.56 kg
Sistemet Operative të përputhshme
Windows 10 / Android / Xbox / iOS / PlayStation.