Menu

Fujitsu 19" white yellow

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €24,99
Shipping calculated at checkout.


Përshkrimi i produktit

Madhësia diagonale 48,3 cm (19 inç)
Raporti i pamjes 5:4
Horizontale 30 - 82 kHz
Vertikale 56 - 76 Hz
Rezolucioni 1280 x 1024 pixel
Shkëlqimi - tipik 250 cd/m2
Kontrasti - tipik 1000:1
Kontrasti - i avancuar 2,000,000:1
Këndi i shikimit (h/v) - tipik 178°/178° CR10:1
Performanca e ngjyrave 16.7 milion ngjyra
Koha e përgjigjes tipike gri në gri 5 ms (në modalitetin e videos)
Qëndroni Qëndrim 4 në 1
Gama e rregullimit të lartësisë 130 mm
Këndi i animit -5° / +35°
Këndi i rrotullimit 340°
Rrotullimi në portret 90°
Hyrja e videos 1 x DVI-D (HDCP)
1 x D-SUB
Dalja e zërit audio 2 x 1,5 W
Pesha (e papaketuar) 5,48 kg
6,3 paund
Dimensioni me stendë (W x D x H) 414 x 209 x 370 mm
16,30 x 2,52 x 13,74 inç
Pajtueshmëria ENERGY STAR ® 8.0, EPEAT ® Bronz (rajone të dedikuara), Defekte zero të pikselit të ndritshëm dhe të errët, Defekte nënpikselë sipas ISO9241-307 (klasa e gabimit të pikselit I), Çertifikuar TCO
EN 62368-1, certifikim CE sipas Direktivës EC4/102 /EEC, RoHS, WEEE, IT-Eko-Deklarata
Të ndryshme VESA DDC/ CI, Ndërfaqja e montimit të ekranit të sheshtë VESA MIS-D 100 C, bllokimi Kensington i përgatitur