Menu

Dockingstation 4x HDD USB3 Icy Box JBOD Klonstation

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €152,99
Shipping calculated at checkout.


Përshkrimi i produktit

  • Model: Icy Box JBOD Klonstation HDD Dockingstation
  • Funksioni për klonimin e HDD-së pa përfshirjen e një kompjuteri - me prekjen e një butoni
  • Dockingstation: 4x HDD USB 3 
  • HDD 2.5 "(9.5 / 12.5 / 15 mm) dhe 3.5" SATA I / II / III
  • Ngjyra: Hiri metalike
  • Alumin
  • Përdorim: Windows dhe Mac