Menu

DELL Monitor AW2720HFA 27" 240Hz

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €399,99
Shipping calculated at checkout.


 Përshkrimi i produktit

  • Model: AW2720HFA
  • Screen size: 27" Full HD (1080p) 1920x1080
  • 240Hz
  • Fast IPS WLED
  • 1ms 350cd/22
  • HDMIx2 USB
  • Garancion: nga prodhuesi

Informacione shtes

Çdo kornizë.  Çdo avantazh

Furiously shpejtë

Pa shtrembërim

Një avantazh nga çdo kënd
Më e mira e çdo bote

Ngrihet një legjendë
Portet & Slots

Portet & Slots

1. Fuqia | 2. USB në rrjedhën e sipërme | 3. USB 3.1 Gen 1 (x2) | 4. Montimi VESA | 5. USB 3.1 Gen 1 me karikim me energji elektrike | 6. Prizë për kufje | 7. USB 3.1 Gen 1 | 8. HDMI (x2) | 9. DisplayPort | 10.

Kabllot e linjës audio të përfshira :
1. Kabllo rryme | 2. Kabllo HDMI | 3. Kabllo DisplayPort | 4. Kabllo USB 3.0 në rrjedhën e sipërme

Dimensionet & Pesha

Lartësia: 443,1 mm ~ 559,4 mm (17,45 inç ~ 22,02 inç) | Gjerësia: 612.7 mm (24.12 inç) | Thellësia: 215,9 mm (8,50 inç) | Pesha (pa mbajtëse - për montimin VESA): 4,8 kg (10,58 lb) 
Një markë ku mund të mbështeteni

Një markë ku mund të mbështeteni

Si marka numër 1 e monitorëve në botë  , Ne krenohemi me përkushtimin tonë të palëkundur ndaj cilësisë dhe kënaqësisë maksimale të klientit.

Aksesorë lojërash me performancë të lartë