Menu

AS Microsoft Kombi Wireless Desktop 3050

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €59,99
Shipping calculated at checkout.


Përshkrimi i produktit

  • Teknologji AES 128-bit.
  • Butoni i miut përmban 5 butona duke përfshirë butonin e rrotës së lëvizjes
  • Mbështetja e pëllëmbës së integruar ndihmon në mbështetjen dhe drejtimin e kyçeve
  • Pastroni vetëm me leckë të thatë,
  • Mos e përdorni pranë burimeve të nxehtësisë,
  • Shkurtesa të personalizueshme për të hyrë me lehtësi në programet tuaja të preferuara,
  • Punon pothuajse në çdo sipërfaqe me teknologjinë BlueTrack,
  • Dizajni i dyfishtë është i përshtatshëm për përdorim me të dyja duart.