Menu

Anyast M9 Plus

 • ZBRITJE
 • Çmimi i rregullt €18,99
Shipping calculated at checkout.


 Përshkrimi i produktit

 • Mbështet Airplay, Miracast dhe DLNA.
  Rezolucioni i daljes 1080p real.
  Chrome Cast Support.

 • Specifikimi:

  Shpejtësia(MHz):1200MHZ
  RAM(mb): DDR3 128MByte
  Flash i brendshëm(MB): 128MByte
  Rezolucioni maksimal: (1920*1080_60p) për H.265 USB
  : USB2.0
  Frekuenca Wi-Fi (2.4G/5.8G): 2.4G
  Formatet video: avi,.divx,.mkv,.ts,.dat,.vob ,.mpg,.mpeg,.mov,.mp4,.rm,.rmvb,.wmv
  Formatet e figurës: JPEG,BMP
  Formatet audio: MP1/MP2/MP3
  DLNA: Ndarja standarde e ekranit

  Mbështetja e sistemit: IOS8 .0+/Android4.4+/Windows8.1+/Mac xOS10.9