Menu

JBL Quantum 300

  • ZBRITJE
  • €59,99
  • Çmimi i rregullt €99,99
Shipping calculated at checkout.


Përshkrimi i produktit


  • Në lojërat konkurruese, zëri është mbijetesë dhe JBL e di se çfarë është tingulli i mrekullueshëm: nga emocioni i gjurmimit të armiqve në lojërat FPS, tek përfshirja në betejat epike MOBA, JBL Quantum 300 përforcon çdo fitore në PC, Mac, Xbox, PS4 dhe Nintendo.
  • Përmban teknologjinë e tingullit rrethues JBL Quantum që është projektuar për saktësi dhe jep tinguj gjithëpërfshirës të lojës për një avantazh konkurrues, kështu që përdoruesit nuk duhet të humbasin kurrë një hap, gjuajtje ose kërcim gjatë lojës.
  • Kufjet e lojërave JBL Quantum 300 kanë një mikrofon me teknologjinë e anulimit të jehonës, duke i lejuar përdoruesit të fokusohen në zërin e shokëve të skuadrës në vend të zhurmës së sfondit, për komunikim të pastër kristal.
  • Jastëkët e veshëve me shkumë memorie të kufjeve JBL Quantum 300 janë të mbuluara me lesh artificial të butë, duke ofruar rehati për seancat maratonë, plus lidhje me përshtatës USB 0,138 inç ose 3,5 mm për lojëra ndër-platformë në PC, Mac, Xbox, PS4 dhe Nintendo.
  • Garancion: nga prodhuesi