Menu

Tableta

StarTech - ju ofron produkte teknologjike të gjeneratës së fundit , produktet tona kanë garancion internacional me një afat të caktuar. Të gjitha produktet tona mund ti gjeni në Uebsajtin tonë dhe ti porositni online.
Njëri nga agjentët tonë do ju kontaktojë për të ju ndihmuar rreth porosive.
Tablet Lenovo Thinkpad X1 Touchscreen
Tablet Lenovo Thinkpad X1 Touchscreen
Çmimi i rregullt €259,99
Shiko