Menu

Smart Watch - Ora të mençura

StarTech ju ofron Ora të mençura nga brendet e njohura, produktet tona kanë garancion me një afat të caktuar.
Të gjitha produktet tona mund ti gjeni në Uebsajtin tonë dhe ti porositni online. Njëri nga agjentët tonë do ju kontaktojë për të ju ndihmuar rreth porosive.
Smart Watch MI Watch Lite Orë e zezë
Smart Watch MI Watch Lite Orë e zezë
Çmimi i rregullt €79,99 Çmimi i shitjes €77,99
Shiko
Smart Watch Xiaomi Mi Band 5 (e zezë)
Smart Watch Xiaomi Mi Band 5 (e zezë)
Çmimi i rregullt €49,99 Çmimi i shitjes €34,99
Shiko