Menu

Workstation PC

StarTech ju ofron Kompjuterë për Gaming, Zyre, Shtëpi me performanca të larta, produktet tona kanë garancion me një afat të caktuar. Të gjitha produktet tona mund ti gjeni në Uebsajtin tonë dhe ti porositni online. Njëri nga agjentët tonë do ju kontaktojë për të ju ndihmuar rreth porosive.
PC HP Z440 WORKSTATION TOWER
Hp
PC HP Z440 WORKSTATION TOWER
I shitur
Shiko
Lenovo ThinkStation P500 E5-1620v3/32GB RAM
Lenovo
Lenovo ThinkStation P500 E5-1620v3/32GB RAM
Regular price €499,99
Shiko
Lenovo ThinkStation P510 Xeon E5-1620v4/ 32GB RAM
Lenovo
Lenovo ThinkStation P510 Xeon E5-1620v4/ 32GB RAM
Regular price €589,99
Shiko
Lenovo Workstation P700 – Intel Xeon E5 Used - Gaming pc
Lenovo
Lenovo Workstation P700 – Intel Xeon E5 Used - Gaming pc
Regular price €749,99
Shiko
Lenovo Workstation P700 Used - Gaming pc
Lenovo
Lenovo Workstation P700 Used - Gaming pc
Regular price €999,99
Shiko
Xeon e5 2650 V3  Lenovo Workstation P700 Used - Gaming pc
Lenovo
Xeon e5 2650 V3 Lenovo Workstation P700 Used - Gaming pc
Regular price €999,99
Shiko
XEON E5 2650 V3 LENOVO WORKSTATION P700 USED - Gaming pc
Lenovo
XEON E5 2650 V3 LENOVO WORKSTATION P700 USED - Gaming pc
Regular price €1.199,99
Shiko
Lenovo P700 Workstation
Lenovo
Lenovo P700 Workstation
Regular price €1.999,99
Shiko
Lenovo P700 Workstation
Lenovo
Lenovo P700 Workstation
Regular price €2.699,99
Shiko