Menu

USED PC

StarTech ju ofron Kompjuterë për Gaming, Zyre, Shtëpi me performanca të larta, produktet tona kanë garancion me një afat të caktuar.
Të gjitha produktet tona mund ti gjeni në Uebsajtin tonë dhe ti porositni online. Njëri nga agjentët tonë do ju kontaktojë për të ju ndihmuar rreth porosive.
Lenovo ThinkStation P510 2070
Lenovo ThinkStation P510 2070
Çmimi i rregullt €1.189,99
Shiko
Lenovo ThinkStation P510
Lenovo ThinkStation P510
Çmimi i rregullt €589,99
Shiko
HP EliteDesk 800 G2 SFF
HP EliteDesk 800 G2 SFF
Çmimi i rregullt €299,99
Shiko
HP EliteDesk 800 G1 Tower
HP EliteDesk 800 G1 Tower
Çmimi i rregullt €199,99
Shiko
HP EliteDesk 800 G1 SFF
HP EliteDesk 800 G1 SFF
Çmimi i rregullt €199,99 Çmimi i shitjes €149,99
Shiko