Menu

Projektora

StarTech ju ofron Projektora të brendeve të ndryshme si Epson dhe Toshiba, produktet tona kanë garancion me një afat të caktuar.
Të gjitha produktet tona mund ti gjeni në Uebsajtin tonë dhe ti porositni online. Njëri nga agjentët tonë do ju kontaktojë për të ju ndihmuar rreth porosive.
Philips PicoPix 3410
Philips PicoPix 3410
Çmimi i rregullt €128,99
Shiko
TOSHIBA TDP-T95
TOSHIBA TDP-T95
Çmimi i rregullt €149,99
Shiko
Epson EB-410W projektor
Epson EB-410W projektor
Çmimi i rregullt €149,99
Shiko
EPSON EMP-400W
EPSON EMP-400W
Çmimi i rregullt €149,99
Shiko
EPSON EB-96W
EPSON EB-96W
Çmimi i rregullt €189,99
Shiko
Ultra-mobile EB-1776W
Ultra-mobile EB-1776W
Çmimi i rregullt €189,99
Shiko
Bright WXGA projektor EB-980W
Bright WXGA projektor EB-980W
Çmimi i rregullt €189,99
Shiko
Bright LCD projektor EB-955W
Bright LCD projektor EB-955W
Çmimi i rregullt €189,99
Shiko
Projektor Acer X1123HP DLP
Projektor Acer X1123HP DLP
Çmimi i rregullt €399,99 Çmimi i shitjes €349,99
Shiko