Menu

Laptopa të përdorur

StarTech ju ofron Laptopa nga brendet e njohura me performanca të larta si dhe me cmimë të lirë, produktet tona kanë garancion me një afat të caktuar.
Të gjitha produktet tona mund ti gjeni në Uebsajtin tonë dhe ti porositni online. Njëri nga agjentët tonë do ju kontaktojë për të ju ndihmuar rreth porosive.
Dell Precision 5510
Dell Precision 5510
Çmimi i rregullt €649,99
Shiko
HP EliteBook 840 G3 16GB
HP EliteBook 840 G3 16GB
Çmimi i rregullt €319,99
Shiko
HP Elitebook 840 G3 8GB
HP Elitebook 840 G3 8GB
Çmimi i rregullt €279,99
Shiko
Lenovo Thinkpad x270
Lenovo Thinkpad x270
Çmimi i rregullt €389,99
Shiko
HP ZBOOK 15 G3 XEON
HP ZBOOK 15 G3 XEON
Çmimi i rregullt €599,99
Shiko
HP ZBOOK 15 G3 i7
HP ZBOOK 15 G3 i7
Çmimi i rregullt €599,99
Shiko
Lenovo ThinkPad T470 14" Gen7
Lenovo ThinkPad T470 14" Gen7
Çmimi i rregullt €339,99
Shiko
Dell Latitude 13"
Dell Latitude 13"
Çmimi i rregullt €169,99
Shiko
Apple MacBook Air ( Early 2015)
Apple MacBook Air ( Early 2015)
Çmimi i rregullt €339,99 Çmimi i shitjes €289,99
Shiko
Gateway GWTN141 Core i5-1035G1
Gateway GWTN141 Core i5-1035G1
Çmimi i rregullt €499,99 Çmimi i shitjes €399,99
Shiko
Lenovo ThinkPad T470 14" Gen6
Lenovo ThinkPad T470 14" Gen6
Çmimi i rregullt €319,99
Shiko
Tablet Lenovo Thinkpad X1 Touchscreen
Tablet Lenovo Thinkpad X1 Touchscreen
Çmimi i rregullt €259,99
Shiko
HP EliteBook 2170P
HP EliteBook 2170P
Çmimi i rregullt €149,99 Çmimi i shitjes €89,99
Shiko
Hp EliteBook 850 G3
Hp EliteBook 850 G3
Çmimi i rregullt €339,99
Shiko
HP ZBook 15 G2 i7
HP ZBook 15 G2 i7
Çmimi i rregullt €479,99
Shiko
Lenovo Thinkpad x260 12.5"
Lenovo Thinkpad x260 12.5"
Çmimi i rregullt €339,99
Shiko
HP Zbook 15 G3
HP Zbook 15 G3
Çmimi i rregullt €649,99
Shiko
HP Elitebook 840 G3 i7
HP Elitebook 840 G3 i7
Çmimi i rregullt €359,99
Shiko
HP ZBook G3 15" Workstation
HP ZBook G3 15" Workstation
Çmimi i rregullt €599,99
Shiko
Dell  Precision 7510 Workstation
Dell Precision 7510 Workstation
Çmimi i rregullt €689,99 Çmimi i shitjes €599,99
Shiko