Menu

Laptopa Gaming

StarTech ju ofron Laptopa nga brendet e njohura me performanca të larta si dhe me cmimë të lirë, produktet tona kanë garancion me një afat të caktuar. Të gjitha produktet tona mund ti gjeni në Uebsajtin tonë dhe ti porositni online. Njëri nga agjentët tonë do ju kontaktojë për të ju ndihmuar rreth porosive.
Lenovo NB Legion 5 15ACH6H 165hz
Lenovo NB Legion 5 15ACH6H 165hz
Çmimi i rregullt €1.399,99 Çmimi i shitjes €1.369,99
Shiko
Lenovo NB Legion 5 15IMH6
Lenovo NB Legion 5 15IMH6
Çmimi i rregullt €1.099,99
Shiko
Lenovo NB IdeaPad Gaming 3 15ACHO
Lenovo NB IdeaPad Gaming 3 15ACHO
Çmimi i rregullt €1.059,99 Çmimi i shitjes €999,99
Shiko
Lenovo LEGION 5 17IMH05H GAMING
Lenovo LEGION 5 17IMH05H GAMING
Çmimi i rregullt €1.499,99 Çmimi i shitjes €1.439,99
Shiko
MSI Sword 15.6" Gaming
MSI Sword 15.6" Gaming
Çmimi i rregullt €1.149,99 Çmimi i shitjes €1.089,99
Shiko
Dell G15 GAMING 5515
Dell G15 GAMING 5515
Çmimi i rregullt €1.179,99 Çmimi i shitjes €1.099,99
Shiko
Lenovo Ideapad Gaming 3 15IMH05
Lenovo Ideapad Gaming 3 15IMH05
Çmimi i rregullt €999,99 Çmimi i shitjes €889,99
Shiko
MSI GF65 THIN GAMING i7
MSI GF65 THIN GAMING i7
Çmimi i rregullt €1.089,99
Shiko