Menu

Laptopa

StarTech ju ofron Laptopa nga brendet e njohura me performanca të larta si dhe me cmimë të lirë, produktet tona kanë garancion me një afat të caktuar. Të gjitha produktet tona mund ti gjeni në Uebsajtin tonë dhe ti porositni online. Njëri nga agjentët tonë do ju kontaktojë për të ju ndihmuar rreth porosive.
Dell NB Vostro 3510 i5
Dell NB Vostro 3510 i5
Çmimi i rregullt €594,99
Shiko
Lenovo NB Legion 5 15ACH6H 165hz
Lenovo NB Legion 5 15ACH6H 165hz
Çmimi i rregullt €1.399,99
Shiko
Lenovo NB Legion 5 15IMH6
Lenovo NB Legion 5 15IMH6
Çmimi i rregullt €1.099,99
Shiko
Lenovo NB IdeaPad Gaming 3 15ACHO
Lenovo NB IdeaPad Gaming 3 15ACHO
Çmimi i rregullt €1.059,99
Shiko
Lenovo NB Legion 5 171TH6H
Lenovo NB Legion 5 171TH6H
Çmimi i rregullt €1.559,99
Shiko
DELL NB Vostro 3510 i7
DELL NB Vostro 3510 i7
Çmimi i rregullt €699,99
Shiko
Lenovo NB Ideapad 3 15ITL6
Lenovo NB Ideapad 3 15ITL6
Çmimi i rregullt €579,99
Shiko
HP NB 250 G8
HP NB 250 G8
Çmimi i rregullt €299,99
Shiko
Dell Precision 3551 WORKSTATION
Dell Precision 3551 WORKSTATION
Çmimi i rregullt €1.689,99
Shiko
MSI PULSE GL66 11UGK-001 GAMING
MSI PULSE GL66 11UGK-001 GAMING
Çmimi i rregullt €1.589,99
Shiko
Lenovo LEGION 5 17ACH6H GAMING
Lenovo LEGION 5 17ACH6H GAMING
Çmimi i rregullt €1.199,99
Shiko
Lenovo LEGION 5 17IMH05H GAMING
Lenovo LEGION 5 17IMH05H GAMING
Çmimi i rregullt €1.499,99
Shiko
HP NB 250 G7
HP NB 250 G7
Çmimi i rregullt €399,99
Shiko
Dell Precision 5510
Dell Precision 5510
Çmimi i rregullt €649,99
Shiko
HP EliteBook 840 G3 16GB
HP EliteBook 840 G3 16GB
Çmimi i rregullt €319,99
Shiko
HP Elitebook 840 G3 8GB
HP Elitebook 840 G3 8GB
Çmimi i rregullt €279,99
Shiko
Lenovo Thinkpad x270
Lenovo Thinkpad x270
Çmimi i rregullt €389,99
Shiko
MSI GF63 Thin 10SCXR-222 GAMING
MSI GF63 Thin 10SCXR-222 GAMING
Çmimi i rregullt €749,99
Shiko
Gateway GWTN141 Green
Gateway GWTN141 Green
Çmimi i rregullt €299,99 Çmimi i shitjes €199,99
Shiko
Lenovo IdeaPad 3 15ITL6
Lenovo IdeaPad 3 15ITL6
Çmimi i rregullt €619,99
Shiko