Menu

Kartela Grafike

StarTech ju ofron Kartela Grafike nga brendet e njohura me performanca të larta si dhe me cmimë të lirë, produktet tona kanë garancion me një afat të caktuar. Të gjitha produktet tona mund ti gjeni në Uebsajtin tonë dhe ti porositni online. Njëri nga agjentët tonë do ju kontaktojë për të ju ndihmuar rreth porosive.
ZOTAC GeForce GT 710 2GB DDR3 Kartelë Grafike
ZOTAC GeForce GT 710 2GB DDR3 Kartelë Grafike
I shitur
Shiko
MSI AMD Radeon RX 6700 XT Kartel Grafike
MSI AMD Radeon RX 6700 XT Kartel Grafike
Regular price €1.179,99 Sale price €1.049,99
Shiko
GeForce® GT 710 2GB SilentFX Kartel Grafike
GeForce® GT 710 2GB SilentFX Kartel Grafike
Regular price €79,99
Shiko
Radeon RX 560 4gb GDDR5 Kartel Grafike
Radeon RX 560 4gb GDDR5 Kartel Grafike
Regular price €229,99
Shiko
ASUS TUF GAMING NVIDIA® GeForce RTX 3060 Kartel
ASUS TUF GAMING NVIDIA® GeForce RTX 3060 Kartel
I shitur
Shiko