Menu

Gaming

StarTech ju ofron Gaming Laptopa nga brendet e njohura me performanca të larta si dhe me cmimë të lirë, produktet tona kanë garancion me një afat të caktuar. Të gjitha produktet tona mund ti gjeni në Uebsajtin tonë dhe ti porositni online. Njëri nga agjentët tonë do ju kontaktojë për të ju ndihmuar rreth porosive.
Logitech G512 CARBON Gaming
Logitech G512 CARBON Gaming
Çmimi i rregullt €99,99
Shiko
CPU AMD Ryzen 3 BOX 4100 + Wraith Stealth Cooler
CPU AMD Ryzen 3 BOX 4100 + Wraith Stealth Cooler
Çmimi i rregullt €129,99
Shiko
Midi Sharkoon RGB LIT 200 | 3060ti
Midi Sharkoon RGB LIT 200 | 3060ti
Çmimi i rregullt €1.429,99
Shiko
Midi Inter-Tech W-III RGB Tower RGB 3060
Midi Inter-Tech W-III RGB Tower RGB 3060
Çmimi i rregullt €1.249,99
Shiko
Midi Inter-Tech B-42 RGB 1660 Super
Midi Inter-Tech B-42 RGB 1660 Super
Çmimi i rregullt €799,99
Shiko
Logitech G G923 + Pedale - PlayStation
Logitech G G923 + Pedale - PlayStation
Çmimi i rregullt €369,99
Shiko
Logitech G920 Driving Force Wheel PC/Xbox One
Logitech G920 Driving Force Wheel PC/Xbox One
Çmimi i rregullt €269,99
Shiko
Logitech G935 Gaming Headset
Logitech G935 Gaming Headset
Çmimi i rregullt €189,99
Shiko
ICY BOX Mbajtese për Monitor 32'' Gaming RGB
ICY BOX Mbajtese për Monitor 32'' Gaming RGB
Çmimi i rregullt €169,99
Shiko
Logitech G Saitek Farm Sim Vehicle Side
Logitech G Saitek Farm Sim Vehicle Side
Çmimi i rregullt €149,99
Shiko
Logitech PRO X SUPERLIGHT Wireless Gaming Mouse White
Logitech PRO X SUPERLIGHT Wireless Gaming Mouse White
Çmimi i rregullt €129,99
Shiko
Logitech PRO X SUPERLIGHT Wireless Gaming Mouse Black
Logitech PRO X SUPERLIGHT Wireless Gaming Mouse Black
Çmimi i rregullt €129,99
Shiko
Logitech G G903 Gaming Mouse kabellos black
Logitech G G903 Gaming Mouse kabellos black
Çmimi i rregullt €104,99
Shiko
Logitech G502 (Hero) Gaming Mouse LIGHTSPEED
Logitech G502 (Hero) Gaming Mouse LIGHTSPEED
Çmimi i rregullt €104,99
Shiko
Logitech G435 Wireless Gaming Headset Black
Logitech G435 Wireless Gaming Headset Black
Çmimi i rregullt €89,99
Shiko
Logitech Driving Force Shifter
Logitech Driving Force Shifter
Çmimi i rregullt €69,99
Shiko
Logitech G432 gaming headset
Logitech G432 gaming headset
Çmimi i rregullt €64,99
Shiko
Logitech Gaming Mouse G502 (Hero) - Special Edition
Logitech Gaming Mouse G502 (Hero) - Special Edition
Çmimi i rregullt €59,99
Shiko
Logitech G402 Hyperion Fury black LED 4000dpi
Logitech G402 Hyperion Fury black LED 4000dpi
Çmimi i rregullt €49,99
Shiko
Logitech G332 Gaming Headset
Logitech G332 Gaming Headset
Çmimi i rregullt €49,99
Shiko