Menu

Ricoh SP 377SFNWX

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €219,99
Shipping calculated at checkout.


PËRSHKRIM I PRODUKTIT

  • Lloji i produktit: Ricoh SP 377SFNWX
  • Funksionet: Printer, skaner dhe FAX
  • Printim: Bardh e zi
  • Teknologjia e printimit: laserjet
  • Formati: A4, Letter, B5, A5, (Left/Sef), B6, A6, LG. LT.....
  • Lidhje: Wired Network, Wireless