Menu

Ricoh SP 330sn

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €279,99
Shipping calculated at checkout.


 PËRSHKRIM I PRODUKTIT

  • Lloji i produktit: SP 330sn
  • Funksionet: Printer, skaner dhe kopjus
  • Printim: Bardh e zi
  • Teknologjia e printimit: laser
  • Formati: A4
  • Lidhje:  Wi-Fi