Menu

Hp smart tank 519 wireless all-in-one

  • ZBRITJE
  • Çmimi i rregullt €249,99
Shipping calculated at checkout.


PËRSHKRIM I PRODUKTIT

  • Lloji i produktit: Hp smart tank 519
  • Funksionet: Printer, skaner dhe kopjus
  • Printim: Me ngjyra (Color)
  • Teknologjia e printimit: laserjet
  • Formati: A4
  • Lidhje:  Wi-Fi