Menu

CPU

StarTech - ju ofron produkte teknologjike të gjeneratës së fundit , produktet tona kanë garancion internacional me një afat të caktuar. Të gjitha produktet tona mund ti gjeni në Uebsajtin tonë dhe ti porositni online.
Njëri nga agjentët tonë do ju kontaktojë për të ju ndihmuar rreth porosive.
CPU AMD Ryzen 3 BOX 4100 + Wraith Stealth Cooler
CPU AMD Ryzen 3 BOX 4100 + Wraith Stealth Cooler
Çmimi i rregullt €129,99
Shiko
Intel S1700 CORE i9 12900K BOX
Intel S1700 CORE i9 12900K BOX
Çmimi i rregullt €659,99 Çmimi i shitjes €559,99
Shiko