Menu

All in One PC

StarTech ju ofron All in One PC nga brendet e njohura, produktet tona kanë garancion me një afat të caktuar. Të gjitha produktet tona mund ti gjeni në Uebsajtin tonë dhe ti porositni online. Njëri nga agjentët tonë do ju kontaktojë për të ju ndihmuar rreth porosive.
Lenovo IdeaCentre A540 Touchscreen i5-9400T
Lenovo IdeaCentre A540 Touchscreen i5-9400T
Regular price €719,99
Shiko
LENOVO 3 22IMB05 ALL-IN-ONE CORE™ I5-10400T Touchscreen
LENOVO 3 22IMB05 ALL-IN-ONE CORE™ I5-10400T Touchscreen
Regular price €749,99 Sale price €719,99
Shiko
LENOVO PC AIO IDEA CENTRE 3 24IIL5 White
LENOVO PC AIO IDEA CENTRE 3 24IIL5 White
Regular price €699,99
Shiko
Lenovo PC AIO Idea Centre 3 24IIL5
Lenovo PC AIO Idea Centre 3 24IIL5
Regular price €689,99
Shiko
HP PC 200 G4 AIO 21.5" FDH AG NonTotuch
HP PC 200 G4 AIO 21.5" FDH AG NonTotuch
Regular price €649,99
Shiko
Lenovo V30a-22IML ALL-IN-ONE Core i5-10210U
Lenovo V30a-22IML ALL-IN-ONE Core i5-10210U
Regular price €649,99 Sale price €579,99
Shiko
Lenovo A340-24ICK ALL-IN-ONE Core™ i3-9100T TOUCHSCREEN
Lenovo A340-24ICK ALL-IN-ONE Core™ i3-9100T TOUCHSCREEN
I shitur
Shiko
HP PC AIO 200 G4 21.5”
HP PC AIO 200 G4 21.5”
Regular price €519,99
Shiko
HP PC AIO 200 G4 21.5” i3-10110U
HP PC AIO 200 G4 21.5” i3-10110U
Regular price €519,99
Shiko
HP PC 290 G3 MT bundle + V214a 20.7in Monitor
HP PC 290 G3 MT bundle + V214a 20.7in Monitor
Regular price €429,99
Shiko
Lenovo ThinkCentre M800Z 21.5 in HD
Lenovo ThinkCentre M800Z 21.5 in HD
Regular price €389,99
Shiko
HP ALL IN ONE i5 Gen6 Used
HP ALL IN ONE i5 Gen6 Used
Regular price €349,99
Shiko
HP AIO EliteOne 800 i5 gen3 Used
HP AIO EliteOne 800 i5 gen3 Used
Regular price €299,99
Shiko
Lenovo ThinkCentre M83z AIO Desktop
Lenovo ThinkCentre M83z AIO Desktop
Regular price €269,99
Shiko
HP Compaq Elite 8300 All-in-One PC AIO Desktop Computer Used
HP Compaq Elite 8300 All-in-One PC AIO Desktop Computer Used
Regular price €249,99
Shiko